Εργασθείτε μαζί μας

Εργασθείτε μαζί μας, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας!

Ο ενθουσιασμός, η τεχνογνωσία και κυρίως η δημιουργικότητα των ανθρώπων της Εταιρείας μας ήταν και παραμένουν, οι βασικοί ακρογωνιαίοι λίθοι για περαιτέρω ανάπτυξη. Για να επιτύχουμε στον ταχέως μεταβαλλόμενο τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, πρέπει να αναπτύσσουμε συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και λύσεις σε συνεχή βάση.

Η ευελιξία και η διαφάνεια είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της αγοράς μας. Eίναι επίσης βασικές ιδιότητες που πρέπει να διαθέτουν οι επιτυχημένοι υποψήφιοι. Εάν είστε ομαδικός παίκτης, αφοσιωμένος στην περαιτέρω επαγγελματική εξέλιξη και απολαμβάνετε την αντιμετώπιση προκλήσεων, τότε ταιριάζετε στο προφίλ μας.

Είστε φοιτητής ή τελειόφοιτος;

Η CCS είναι κορυφαίος πάροχος ψηφιακών λύσεων υπηρεσιών υγείας. Προσφέρουμε ευκαιρίες κατάρτισης σε ένα σύγχρονο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Με τις καλύτερες ευκαιρίες να γνωρίσετε τις τελευταίες τεχνολογίες και να εργαστείτε σε συναρπαστικά έργα. Είμαστε πάντα σε διαθεσιμότητα για ανθρώπους που επιθυμούν να μας βοηθήσουν να μεγαλώσουμε και να γίνουμε ακόμη πιο καινοτόμοι.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου αποκτούν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία υποβάλλοντας αίτηση για πρακτική άσκηση ή ως φοιτητής που εργάζεται. Ψάχνουμε σταθερά για πτυχιούχους με  αντικείμενο πληροφορικής, ή επαγγελμάτων υγείας. Προσφέρουμε δυνατότητες για εργασία κατά τη πρακτική άσκηση. Ενθαρρύνουμε τους φοιτητές να συνεργαστούν μαζί μας για τη διατριβή τους στον τομέα της ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε νέους συνεργάτες με ομαδικότητα και προθυμία να βελτιώσουν τα πληροφοριακά συστήματα υγείας, όπως το κάνουμε και εμείς.

Είστε έμπειρος επαγγελματίας;

Επαγγελματίες με προσόντα, οι οποίοι πιστεύουν ότι η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση, η ευελιξία και ο ενθουσιασμός είναι τα κλειδιά της επιτυχίας, μπορούν να έρθουν μαζί μας για μια εξαιρετική καριέρα στον τομέα εξειδίκευσής τους.

Στελέχη που αναζητούν νέες προκλήσεις είναι ευπρόσδεκτα στην επιχείρησή μας για να μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε την επιτυχία της Εταιρείας μας. Εκτός από τα σχετικά προσόντα για διευθυντικό ρόλο ή ανώτερη θέση σε ένα από τα βασικά μας τμήματα, όπως Πωλήσεις/Μάρκετινγκ, Διοίκηση, Ανάπτυξη Λογισμικού ή Υποστήριξη. Είναι επιθυμητή η πολυετής εμπειρία σε σχετικό τομέα με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας.

Τι προσόντα χρειάζονται για μια διευθυντική θέση στην Εταιρεία μας:

Θα πρέπει να είστε επικοινωνιακός με ηγετικές ικανότητες και να συνεργάζεστε ομαδικά με άλλους σε μια ομάδα. Πρέπει να έχετε εκτελεστική νοοτροπία και να είστε σε θέση να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε στρατηγικές για την επίτευξη των εταιρικών στόχων. Θα πρέπει να έχετε εμπειρία στην αντιμετώπιση πελατών και επιχειρηματικών συνεργατών, καθώς και ικανότητα διαπραγμάτευσης. Πρέπει να παίρνετε πρωτοβουλίες, να είστε οργανωτικοί και με αυτοπεποίθηση ώστε να είστε αποτελεσματικοί σε απαιτητικά έργα.

 

Για εμάς, οι ιατρικές τεχνολογίες πληροφοριών είναι το κλειδί για την καλύτερη φροντίδα των ασθενών.

Εργασθείτε μαζί μας

Στείλτε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση hr@ccs.gr