Προσωπικά Δεδομένα


 

Προσωπικά δεδομένα και όροι προστασίας τους

 

Η παρούσα πολιτική προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ισχύει μόνο για τις σελίδες των οποίων την ιδιοκτησία και διαχείριση έχει η CCS. Δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου ή για πρακτικές άλλων εταιρειών.
Οι σελίδες περιλαμβάνουν links («δεσμούς») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) που δεν ελέγχονται από την CCS αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η CCS για τους όρους προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών, τους οποίους υιοθετούν και εφαρμόζουν οι φορείς αυτοί.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την απλή περιήγηση στις σελίδες της CCS δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του επισκέπτη/χρήστη.
Η χρήση από την CCS των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών λαμβάνει χώρα αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση και υποστήριξη των χρηστών κατά την λειτουργία των υπηρεσιών στις οποίες εγγράφονται, την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεών τους, καθώς και την ενημέρωσή τους αναφορικά με την προώθηση νέων υπηρεσιών.
Οι ως άνω πληροφορίες δύνανται να ζητηθούν για την εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη στην λίστα παραληπτών (mailing list) για την αποστολή των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) των ιστοσελίδων. Επίσης, κατά την αποστολή της φόρμας εγγραφής συλλέγεται και η διεύθυνση ΙΡ του επισκέπτη/χρήστη, καθώς και αποστέλλεται και cookie στον υπολογιστή του χρήστη.
Οι σελίδες παρέχουν στους επισκέπτες / χρήστες τους την δυνατότητα να διαγράψουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, να τα διορθώσουν και να τα επικαιροποιήσουν ή και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους.
Μία σελίδα συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης / χρήστης:
Α. εγγράφεται στις υπηρεσίες της,
Β. χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της και
Γ. επισκέπτεται τις σελίδες της.
Ειδικότερα, οι τεχνικοί τρόποι με τους οποίους συλλέγονται προσωπικά δεδομένα των χρηστών κατά την χρήση των υπηρεσιών των σελίδων είναι οι ακόλουθοι:

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

α. Προσωπικά δεδομένα που δύνανται να ζητηθούν από την σελίδα.

Όταν ο επισκέπτης / χρήστης χρησιμοποιεί ορισμένες λειτουργίες των σελίδων, όπως κατά την εγγραφή του για συγκεκριμένες υπηρεσίες, την πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο ή λειτουργίες ή όταν επικοινωνεί απευθείας με κάποια σελίδα ή υπηρεσία, μπορεί να ζητηθούν από αυτόν διάφορες πληροφορίες, όπως οι εξής:
– στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και αριθμό κινητού τηλεφώνου,
– όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης,
– πληροφορίες που αναρτήθηκαν σε συζητήσεις στην κοινότητα και άλλες διαδραστικές διαδικτυακές λειτουργίες,
– ερωτήματα αναζητήσεων που διεξάγονται στην σελίδα και
– αλληλογραφία που αποστέλλεται προς την CCS διά μέσου της σελίδας.

β. Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδραση του επισκέπτη/χρήστη με την σελίδα:

Όταν ο επισκέπτης / χρήστης επισκέπτεται και αλληλεπιδρά με την σελίδα, και με αυτό τον τρόπο μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, όπως: – η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή του,
– ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα,
– οι ιστοσελίδες που επισκέφθηκε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή του στην σελίδα,
– δραστηριότητες εντός των συζητήσεων της κοινότητας,
– δικτυακοί τόποι και διαφημίσεις που βλέπει και συνδέσεις στις οποίες κάνει ‘κλικ’ εντός της σελίδας,
– η ταχύτητα της σύνδεσής του και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή του,
– συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με ποσοστά email με κλικ σε διαφημίσεις (click-through) και προβολή βίντεο χρηστών,
– βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και
– πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών.

γ. Πληροφορίες μπορούν να συλλέγονται από άλλες πηγές:

Μέσω της χρήσης των υπηρεσιών μιας σελίδας, μπορεί να υπάρχει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες / χρήστες από τρίτες πηγές και πλατφόρμες (όπως δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης, βάσεις δεδομένων, online εταιρείες μάρκετινγκ και εταιρείες που στοχεύουν σε διαφημίσεις), οι οποίες περιλαμβάνουν:
– εάν αποκτήσει ο επισκέπτης / χρήστης πρόσβαση σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων (όπως το Facebook Connect ή το Twitter) μέσω της σελίδας, το όνομα χρήστη και οι λίστες σύνδεσής του για τις εν λόγω υπηρεσίες,
– δημογραφικά δεδομένα, όπως η ηλικιακή ομάδα, το φύλο και τα ενδιαφέροντα,
– αλληλεπιδράσεις με διαφημίσεις και δεδομένα προβολών όπως ποσοστά κλικ σε διαφημίσεις (click-through) και πληροφορίες σχετικά με το πόσες φορές έχει δει μια συγκεκριμένη διαφήμιση

δ. Συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο

Η σελίδα μπορεί να προβαίνει σε καταγραφή των μηνυμάτων που αποστέλλονται από τους επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών αποκλειστικά για την διαπίστωση παραβάσεων των όρων χρήσης του, όπως προβλέπεται ειδικότερα από τους παρόντες Όρους Χρήσης και για κανέναν άλλο σκοπό.

ε. Διαφημίσεις:

Για την εκ μέρους της CCS παροχή δωρεάν πρόσβασης στο περιεχόμενο των σελίδων, πιθανά να προβάλλονται σε αυτόν διαφημίσεις, πολλές από τις οποίες είναι στοχευμένες με βάση πληροφορίες σχετικά με τον κάθε επισκέπτη/χρήστη χωριστά, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies, web beacons και από άλλες πηγές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημογραφικά δεδομένα ή πληροφορίες σχετικά με τις online δραστηριότητες ή τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών / χρηστών, για την προβολή στοχευμένων διαφημίσεων. Σημειωτέον ότι οι πρακτικές τρίτων διαφημιστών ή πλατφορμών που συλλέγουν δεδομένα στις σελίδες δεν καλύπτονται από την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Η CCS τηρεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται και συλλέγονται στις παραπάνω περιπτώσεις δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Η CCS δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή / και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών σε κανέναν τρίτο φορέα.
Η CCS μπορεί να διοχετεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών σε τρίτους αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
– Εφόσον έχει την ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για την διοχέτευση των προσωπικών τους δεδομένων, η οποία τεκμαίρεται ότι δίνεται όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγραφεί ως μέλος σε κάποιον από τους Ιστότοπους ιδιοκτησίας της και δεν υποβάλει αίτηση αντίρρησης, κατά τα ανωτέρω.
– Στην περίπτωση κατά την οποία η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών προς τρίτους που συνεργάζονται με τις σελίδες ιδιοκτησίας της CCS καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των αιτημάτων των χρηστών. Οι τρίτοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) που συνεργάζονται με τους ιστότοπους ιδιοκτησίας της έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι επισκέπτες / χρήστες των σελίδων καταθέτουν σε αυτές μόνο στον βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς τις εν λόγω υπηρεσίες.
– Εφόσον η διοχέτευση των προσωπικών στοιχείων επιβάλλεται από διάταξη Νόμου και αποκλειστικά και μόνο στις αρμόδιες Αρχές.
H CCS δύναται, επίσης, για την εξυπηρέτηση σκοπών στατιστικής ανάλυσης, και προκειμένου να συλλεγούν πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούνται οι σελίδες και υπηρεσίες του, να τηρεί σε συγκεντρωτική μορφή και να αναλύει τα δεδομένα που συλλέγονται, ώστε να βελτιώνεται η λειτουργικότητα των σελίδων και υπηρεσιών και να διαμορφώνεται καλύτερα το περιεχόμενο και ο σχεδιασμός τους.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)

Με τη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται, προκειμένου να αποσταλεί σε αυτόν (τον χρήστη) υλικό επικοινωνίας μέσω e-mail, όπως ενημερώσεις, πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό του ή αλλαγές στην σελίδα την οποία επισκέπτεται και, με τη συγκατάθεσή του, διαφημιστικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες της CCS ή για προϊόντα και υπηρεσίες συνεργατών της σε θέματα μάρκετινγκ.
Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης εγγραφεί σε ένα από τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του αποστέλλεται επίσης το ενημερωτικό δελτίο που ζήτησε.

Υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e- commerce)

Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου του in.gr από τον επισκέπτη / χρήστη ζητούνται τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης – Διεύθυνση φυσικού προσώπου, Έδρα επιχείρησης – ΤΚ – Τηλέφωνο – E-mail – fax – ΑΦΜ – ΔΟΥ – Πόλη – Χώρα – Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας . Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών) και διατηρούνται στο οικονομικό αρχείο της εταιρίας . Η CCS μπορεί να αξιοποιεί – επεξεργάζεται τα στοιχεία που συλλέγονται κατά τις συναλλαγές των χρηστών προκειμένου να καταγράφει τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του συναλλασσόμενου και να προβαίνει σε νέες προσφορές, εκτός αν ο χρήστης των υπηρεσιών αυτών ζητήσει να μη γίνονται τέτοιου είδους προσφορές. Τα στοιχεία που αφορούν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του επισκέπτη / χρήστη ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους εκτός των ρητά αναφερόμενων στην παρούσα σύμβαση εξαιρέσεων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η Πιστωτική Κάρτα που ο επισκέπτης / χρήστης θα χρησιμοποιήσει για την εξόφληση αγορών / υπηρεσιών, χρεώνεται μόνο για μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Η CCS δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών.

α. Διάθεση πληροφοριών σε τρίτους

Η CCS σέβεται το ιδιωτικό απόρρητο των επισκεπτών / χρηστών και μοιράζεται τις πληροφορίες που τους αφορούν, υπό ορισμένες περιστάσεις και μόνο. Ειδικότερα, πληροφορίες σχετικές με τους χρήστες καθίστανται διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες, εφαρμογές ή πρόσωπα, αποκλειστικά υπό τις περιστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:
– Μπορεί να κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν άμεσα τους χρήστες, για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη του περιεχόμενου, των υπηρεσιών και των διαφημίσεων. Υπογραμμίζεται ότι δεν κοινοποιούνται στοιχεία επικοινωνίας σε τρίτα μέρη που διαφημίζονται στις σελίδες.
– Η παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τις σελίδες, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, αναλυτικά στοιχεία, μάρκετινγκ, επεξεργασία δεδομένων και διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου μπορεί να ανατίθεται σε τρίτα πρόσωπα. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν τους Χρήστες μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό της CCS.
– Μπορεί να κοινοποιούνται πληροφορίες σχετικές με τους επισκέπτες / χρήστες για να διερευνηθούν ή / και αποτραπούν παράνομες δραστηριότητες, εάν υπάρχουν υποψίες για απάτη, εάν συντρέχουν περιστάσεις που εμπεριέχουν πιθανές απειλές για τη σωματική ακεραιότητα ή άλλα δικαιώματα και συμφέροντα οποιουδήποτε προσώπου, ή εάν απαιτείται από το νόμο καθώς και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες η CCS θεωρεί καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη.
– Γενικότερα, εκτός από τις παραπάνω περιπτώσεις, οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς που θα γνωστοποιούνται στους επισκέπτες / χρήστες κατά τη στιγμή συλλογής των πληροφοριών ή κατόπιν της συγκατάθεσής τους.

β. Υπηρεσίες τρίτων

Για την απλοποίηση διαδικασίας εγγραφής στις σελίδες παρέχεται στους επισκέπτες / χρήστες η δυνατότητα να έχουν πρόσβαση ή να αλληλεπιδρούν με υπηρεσίες τρίτων, όπως το Facebook και το Twitter. Όταν γίνεται η σύνδεση στις σελίδες, μέσω αυτών των υπηρεσιών τρίτων, μπορεί να κοινοποιούνται πληροφορίες για τους στους τρίτους παρόχους υπηρεσιών και αυτοί, αντίστροφα, μπορεί να κοινοποιούν στην CCS δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες/χρήστες.

COOKIES

Οι σελίδες μπορούν να χρησιμοποιούν cookies για την εύρυθμη λειτουργία την υπηρεσιών και των σελίδων τους. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου (σε μορφή .txt) που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή κάθε επισκέπτη/χρήστη, εφόσον ο τελευταίος έχει επιλέξει να δέχεται cookies. Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των σελίδων, καθώς και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες των σελίδων είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς.
Ο επισκέπτης / χρήστης δύναται να ρυθμίσει των διακομιστή (browser) του κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να τον προειδοποιεί (τον χρήστη) για την χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των σελίδων, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώρισή του, δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΡ

Η διεύθυνση ΙΡ καθορίζεται από τον πάροχο της σύνδεσης μέσω της οποίας ο επισκέπτης / χρήστης έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στην συνέχεια στον Ιστότοπο. Η διεύθυνση ΙΡ κρατείται για τεχνικούς λόγους, καθώς και για την αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται της ασφάλειας των συστημάτων των σελίδων (server, data base, δικτύου κτλ). Η διεύθυνση ΙΡ πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη δύναται να γνωστοποιηθεί από την CCS, εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές ή άλλες κρατικές Αρχές, τηρουμένης πάντοτε της κατά Νόμο προβλεπόμενης διαδικασίας.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του, επισκεπτόμενος τη σελίδα προτιμήσεων στο προφίλ του.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η CCS δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή / και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή / και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή.
Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, πρέπει να στείλει μαζί με το αίτημά του αποδεικτικό στοιχείο για την ταυτότητά του και θα λάβει απάντηση εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του αιτήματος.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών / χρηστών περιορίζεται στους εργαζομένους ή τους παρόχους υπηρεσιών που θεωρείται εύλογα ότι χρειάζεται να γνωρίζουν αυτά τα στοιχεία για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες / χρήστες ή για την εκτέλεση της εργασίας τους. Έχουν, επίσης, υιοθετηθεί τεχνικές, φυσικές και διοικητικές διαδικασίες που είναι κατάλληλες για την προστασία των πληροφοριών που αφορούν τους Χρήστες από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση.
Υπογραμμίζεται ότι καμία μετάδοση ή αποθήκευση δεδομένων δεν μπορεί να είναι εγγυημένη ως 100% ασφαλής.
H CCS χρησιμοποιεί στους δικτυακούς τόπους της, το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές.
Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών των σελίδων της CCS υπόκειται στους όρους της παρούσας πολιτικής και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997) για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τις λοιπές συναφείς νομοθετικές πράξεις σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος ως προς το συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής.
Σε κάθε περίπτωση η CCS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους της παρούσας πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων, εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών. Η χρήση των υπηρεσιών των σελίδων συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας.
Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στην παρούσα, οφείλει να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες των σελίδων.