Υπηρεσίες Πληροφοριακών Συστημάτων

Η CCS προσφέρει πολυδιάστατες Υπηρεσίες Πληροφοριακών Συστημάτων. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην Ιατρική Πληροφορική και  εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Προσφέρει συνεπή υποστήριξη μετά την πώληση, και εξασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών και την μακροπρόθεσμη αξιόπιστη εταιρική σχέση.

Υπηρεσίες Πληροφοριακών Συστημάτων

Τα ιατρικά πληροφοριακά συστήματα της CCS διαθέτουν πολλές εκατοντάδες εγκαταστάσεων, στη Ν.Α. Ευρώπη, στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή. Είναι σε 24ωρη καθημερινή χρήση σε πληθώρα Δημόσιων, Στρατιωτικών, Πανεπιστημιακών και Ιδιωτικών Νοσοκομείων, από χιλιάδες ιατρούς, τεχνικούς εργαστηρίων και επαγγελματίες Υγείας. Βοηθούν άμεσα στην παροχή έγκαιρης και ασφαλούς φροντίδας, για εκατομμύρια ασθενών.

Υπηρεσίες Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπηρεσίες Πληροφορικής

Η Εταιρεία μας διαθέτει απόλυτη  εξειδίκευση στα συστήματα Ιατρικής Πληροφορικής Νοσοκομείων και Οργανισμών Υγείας, καθώς και καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στα Ιατρικά Πληροφοριακά Συστήματα.

Υλοποίηση Έργων

Η CCS υλοποιεί τα έργα σε συνεργασία μαζί  σας, προσδιορίζοντας το βέλτιστο λειτουργικό περιβάλλον. Οι ομάδες υλοποίησης αποτελούνται από εξειδικευμένα στελέχη με πολυετή και πολυδιάστατη εμπειρία. 

Συντήρηση και Υποστήριξη

Το προσωπικό μας υποστηρίζει σε 24/7 βάση τους πελάτες μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί, κατά την χρήση της ιατρικής σουίτας των προϊόντων της CCS, βάσει της σύμβασης συντήρησης – υποστήριξης.